• Nederlands
  • Français
  • English

Ervaar de kracht van

Soul Body Fusion®

Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd?
Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.

Als ons lichaam en onze ziel niet op één lijn liggen, kunnen we ons niet volledig ontplooien en kan ons levenspad pijnlijk en zinloos aanvoelen. Trauma’s, misbruik en teleurstellingen in het leven kunnen verschuivingen veroorzaken tussen de energiefrequenties van de ziel en die van het lichaam. Deze verschuivingen brengen ons in conflict met onszelf en zorgen ervoor dat we struikelen of vastlopen.

Soul Body Fusion® is een proces in drie stappen dat het lichaam en de ziel op één lijn brengt, waardoor de twee delen van ons weer één worden. Het stelt ons in staat contact te maken met het ware ‘zijn’ in onszelf en ons oneindige potentieel te ontplooien. De veranderingen die het teweegbrengt komen overeen met onze situatie en ons potentieel, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ze zijn blijvend en eindeloos.

De simpele en krachtige energetische techniek Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de grondlegger Jonette Crowley uit Amerika. SBF werkt direct en dringt op een rustige manier diep door in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en af te stemmen op je eigen levenskracht. Je kunt meer flow, energie, overvloed, rust, liefde of vrede ervaren in je lichaam.

Hoe verloopt een sessie?

Soul Body Fusion® is een gemakkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen en verhoogt meetbaar een toename van het bewustzijn.  

Het proces bestaat uit drie basissessies van ongeveer een uur. Tijdens de eerste sessie krijg je uitleg over Soul Body Fusion® in het algemeen en 2x 10 minuten SBF. De volgende sessie vindt één week later plaats en de derde sessie minstens drie weken na de eerste. Je kunt de SBF zelfstandig herhalen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het is krachtig en toch heel eenvoudig.

De drie sessies zijn niet verplicht, maar worden aanbevolen, tenminste als je daarna op eigen kracht verder wilt.

Een sessie boeken?
Zowel Carol als Gérard zijn gecertificeerd practitioner. Je kunt zelf kiezen bij wie je de sessie wilt boeken. Voor het ontvangen van een Soul Body Fusion® zijn er diverse mogelijkheden.

  • Je kunt een sessie boeken bij Papillon op locatie.
  • Je kunt een sessie boeken op afstand. Deze vindt dan plaats via google meet. Je ontvangt voor de sessie een link die je opent op je computer, tablet of telefoon. Zo hebben we direct contact en hoef je je niet te verplaatsen.
  • Een combinatie van beide is ook mogelijk. Bijvoorbeeld de eerste sessie tijdens een verblijf bij Papillon en de andere twee sessies op afstand.

Tarieven
Wil je eerst uitproberen of Soul Body Fusion® bij jou past dan boek je een eerste sessie voor € 40,-.

Je kunt er ook voor kiezen om meteen de drie aanbevolen sessies te boeken. Je betaalt dan € 120,- ineens.
De data bepalen we in overleg.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Soul Body Fusion® neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of door ons te mailen of te bellen.

Raadpleeg ook de websites: www.soulbodyfusion.nl en www.JonetteCrowley.com.